Walk Bedrijfskleding

Wij kunnen uw kleding van een bedrijfslogo voorzien. Dit kunnen wij zowel bedrukken als borduren.

Voor het bedrukken van de bedrijfskleding maakt Walk Bedrijfskleding gebruik van transferdruk. Hiervoor worden transfers geproduceerd in een veelvoud van 25 stuks. Deze sealtransfers brengen wij onder een bepaalde hitte en druk op uw werkkleding aan. De lijmlaag van de transfers wordt vloeibaar onder die bepaalde hitte, en als deze afkoelt verlijmt deze zich aan het textiel waardoor uw kleding voorzien is van het logo. De prijs van deze emblemen is afhankelijk van de grootte van het logo, het aantal stuks, en het aantal kleuren. Het voordeel van deze emblemen is dat uw hele logo goed zichtbaar is (tot in de kleinste details), en dat wij snel kunnen schakelen. Omdat wij deze transfers hier op voorraad hebben, kunnen wij bij elke bestelling de transfers snel op de kleding drukken, omdat wij dit hier in eigen beheer hebben.  Als u een goed bruikbaar logo stuurt, kunnen wij geheel vrijblijvend een werktekening voor u maken. Hier zijn geen verdere kosten aan verbonden. Met behulp van deze werktekening kunt u kijken hoe het logo op de kleding gaat komen.

Ook is het mogelijk om bij ons vanaf 1 stuk de kleding te laten bedrukken, dit kunnen wij verzorgen door een zogenoemde plotterdruk. Hierbij snijden we uw logo in een gewenste kleur uit folie. Ook dit wordt dan onder een bepaalde hitte en druk op uw kleding aangebracht. Als u uw logo doorstuurt kunnen we gaan kijken wat hierin mogelijk is.

Als u op zoek bent naar een exclusievere manier van uw bedrijfskleding te voorzien van een logo kunt u ook kiezen om deze kleding te gaan borduren. We dienen in dat geval eenmalig een borduurkaart te gaan maken. Deze borduurkaart kunnen wij wel blijven gebruiken in de verdere toekomst. Omdat er gebruik wordt gemaakt van polyester garen, zal dit garen ook niet krimpen in de was. Vandaar dat deze opdruk altijd mooi behouden blijft. Voor een zo goed mogelijk resultaat werken we voor het borduren samen met een specialist op dit gebied. Hierdoor kunnen zelfs kleine details strak op de kleding geborduurd worden. 

Walk Bedrijfskleding

Walk Bedrijfskleding
Kantsingel 36
5349 AJ Oss

Tel: 0412-642154


info@walkbedrijfskleding.nl

Openingstijden *

 

Maandag:
08:30 – 17:30
Dinsdag:
08:30 – 17:30
Woensdag:
08:30 – 17:30
Donderdag:
08:30 – 17:30
Vrijdag:
08:30 – 17:00

 

* Wilt u buiten deze tijden langskomen? Bel ons gerust, dan kijken we wat er mogelijk is.
FacebookWalk Wegenbouw Supplies